O nama

- 2023. godine proslavili smo 18 godina uspješnog poslovanja! -

 

Agencija JO-DA nekretnine d.o.o. potražuje odgovornu, komunikativnu i organiziranu osobu za posao agenta u prometu nekretninama. Odlični uvjeti i radna atmosfera!
Posaljite nam svoju molbu i životopis na info@joda-nekretnine.hr 
JO-DA NEKRETNINE  d.o.o. osnovana je 2005. godine i od tada uspješno poslujemo na tržištu nekretnina, kao pouzdan partner, posvećeni smo povezivanju kupaca i prodavatelja te pronalaženju idealnih domova za naše klijente. Naša strast prema nekretninama i ljubaznost prema klijentima temelj su našeg uspjeha.

Specijalizirani smo za područje Crikveničko-vinodolske rivijere, ali sami i s našim partnerima pokrivamo područje Istre, otoka Krka, grada Rijeke i Opatije te obalni dio Ličko-senjske županije.


Što nas izdvaja:

  1. Lokalna stručnost: Naš tim ima duboko ukorijenjeno poznavanje tržišta nekretnina u Crikvenici i oklici. S ponosom Vam nudimo ne samo nekretnine, već i vodiča kroz ovo predivno obalno područje.

  2. Personalizirana usluga: Razumijemo da je svaka nekretnina i svaki klijent jedinstven. Naša usluga je prilagođena vašim potrebama i ciljevima.

  3. Pouzdanost i transparentnost: Vjerujemo u otvorenu komunikaciju i integritet u svakom koraku procesa kupnje ili prodaje nekretnine. S nama ste u sigurnim rukama.

  4. Mreža partnera: Kroz godine uspješnog poslovanja, uspostavili smo vrijedne kontakte i suradnje s drugim stručnjacima u industriji, što vam omogućuje potpunu podršku u cijelom procesu.


Pružamo kompletnu uslugu posredovanja u prodaji nekretnina sve do realizacije prodaje, počevši od upoznavanja klijenata sa trenutnim stanjem na tržištu nekretnina, pregledavanja nekretnina, provjere pravnog statusa nekretnina za koje radimo posredovati, dobivanje osobnog identifikacijskog broja za strane državljane, sklapanje ugovora ili kupoprodajni ugovor, upis novog vlasnika u zemljišne knjige i katastar i prijenos svih režijskih troškova sa starog na novog vlasnika posjeda.
 
U suradnji s našim partnerima možemo vam omogućiti rješavanje dodatnih zadataka, kao što su: ishođenje građevinskih akata, projektiranje zgrada, izmjera, gradnja zgrada, nadzor zgrada, dobivanje dozvola za uporabu, izrada studije poda, uređenje interijera itd. Uvijek smo ovdje kako bismo vam pružili savjete o gradnji, registraciji i računovodstvenoj podršci tvrtke, upravljanju imovinom i ostalim pitanjima. Kada vaše pitanje zahtijeva detaljno stručno proučavanje, obratit ćemo vam se odgovarajućem stručnjaku.

 
Agencija je upisana u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, poslovanje je u skladu sa zakonskim propisima i svi su agenti položili stručni ispit za posrednika u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Potpisnici smo Etičkog kodeksa za posrednike u prometu nekretninama.


 
Naš JO-DA tim je neograničen u potrazi za nekretninama i rado ćemo pronaći stan, kuću, vilu, zemljište, hotel ili poslovni prostor posebno za vas.
 


 

Adresa  - Kralja Tomislava 116, 51260 Crikvenica,  Primorsko-goranska, Hrvatska

Nazovite nas na broj telefona ureda: +385 51 403 771 ;

Ili direktno kontaktirajte nekog od naših agenata:

+385 91 890 4694 - Josip Šikić, mag.oec.
+385 91 578 7803 - Marina Mudrovčić
+385 95 914 5475 - Vinko Matejčić, mag.oec.
+385 91 484 8887 - Stjepan Vrsalović, mag.oec. 
+385 97 625 2606 - Ana Šutalo
+385 99 277 0405 - Igor Zubović


Pišite nam na e-mail adresu:  info@joda-nekretnine.hr


Potražite nas na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/jodanekretnine
Instagram: https://www.instagram.com/jodanekretnine/
Twitter: https://twitter.com/JoDaNekretnine
Google Business: https://jo-da-nekretnine.business.site/

 Vaš  JO-DA tim.
 

Opći uvjeti za obavljanje posredovanja